MB SECURITY SYSTEMS

Wij werken met producten van onder meer:

  •  Visonic
  •  Jablotron
  •  Honeywell
  • Ajax Systems
  •  Interlogix | Aritech
  •  UTC Fire & Security

ALARM AAN LATEN LEGGEN IN ZUNDERT?

ELEKTRONISCHE INBRAAKBEVEILIGING

Alarm aan laten leggen in Zundert? Inbraakbeveiliging is maatwerk…

Een adequate alarm installatie is een goede basis voor het beschermen van uw eigendommen. Een goed inbraak | alarmsysteem zorgt ervoor dat u zich weer veilig voelt.

MB Security Systems biedt optimale flexibiliteit en biedt de juiste beveiligingsmaatregelen zodat inbraakpogingen worden gedetecteerd, geregistreerd en gemeld. Bent u op zoek naar een bedraad of draadloos inbraakbeveiliging systeem voor uw bedrijfspand en/of woning? Dan is MB Security Systems voor u het adres.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, of op onderstaande button klikken.

Betrouwbaarheid van zowel het fabricaat als de installateur is een voorwaarde voor een probleemloos systeem. Wij werken hoofdzakelijk met Jablotron, Ajax Systems, Aritech Interlogix UTC Fire & Security en Visonic producten. Dit om u zowel bedraad als draadloos de beste oplossing te bieden.

Ook voor zorgtoepassingen is een draadloos systeem uiterst geschikt. Ouderen kunnen d.m.v. één druk op de knop van een polsband of paniekdrukker familieleden waarschuwen indien men onwel is geworden of gevallen is.

Uiteraard kan MB Security Systems uit Etten-Leur deze installaties voor u vakkundig installeren en onderhouden. Heeft u een oudere installatie of een ander merk? Ook dit is geen enkel probleem. Door het regelmatig volgen van diverse trainingen en cursussen proberen we zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op dit gebied.

Alarm aan laten leggen in Zundert? MB Security Systems.

JABLOTRON 100

Professionele beveiliging was nog nooit zo eenvoudig.

Dit systeem beschikt over een zeer uitgebreide en gebruiksvriendelijke App voor uw Smartphone en zelfs Smartwatch, u kunt het systeem zelfs beheren via de Cloud… kortom zeer gebruiksvriendelijk.

De JABLOTRON 100 is een revolutionair draadloos systeem voor de beveiliging van objecten. Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, enz. Het rapporteert onder meer inbraken, brand, medische problemen, overvallen, temperatuur en diverse andere risico’s.

Het systeem biedt tevens automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).

En dit alles met maar liefst 5 jaar garantie.

Jablotron alarmsysteem aan laten leggen in Zundert?
MB Security Systems is gecertificeerd Jablotron installateur

Demovideo Jablotron 100
(bron: Youtube | Jablotron | MB Security Systems)

Demovideo Jablotron 100
(bron: Youtube | Jablotron | MB Security Systems)

JABLOTRON SMART HUB

Uw huis automatiseren?

Dat is vanaf nu mogelijk met de Jablotron SmartHub… Maak van je huis een SMARTHOME.

Dankzij de nieuwe Jablotron SmartHub zijn alle toonaangevende Home Automation merken nu te koppelen aan het Jablotron alarmsysteem. Meer dan 650 merken staan open voor een verbinding met Jablotron!

Veiligheid
De Smarthub vormt een brug tussen het alarmsysteem en de Home Automation koppelingen. Dankzij de intergrale structuur en bouw van deze oplossing is het onmogelijk om via één van de Home Automations het alarmsysteem te manipuleren. Geen enkele Home Automation kan de integriteit van het alarmsysteem beïnvloeden. Het alarmsysteem kan derhalve opgeleverd worden in de gewenste risicoklasse.

Demovideo Jablotron SmartHUB
(bron: Youtube | Jablotron | PG Security Systems)

Demovideo Jablotron SmartHUB
(bron: Youtube | Jablotron | PG Security Systems)

AJAX SYSTEMS

Ajax Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van Ajax Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via jouw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend.

Snel en makkelijk te installeren. Gecertificeerde kwaliteit. Een prachtig en tijdloos design dat in elk interieur past. Beheer via de smartphone. Dat zijn slechts enkele van de kenmerken die Ajax Systems dit jaar tot het snelst groeiende merk in inbraak- en branddetectie hebben gemaakt.

Bediening via apps voor gebruiker en installateur. Draadloze, maar zwaar beveiligde verbindingen tussen de componenten, het systeem, de meldkamer en de smartphone. Grade 2-gecertificeerd (alle componenten). Een prachtig design in hoogglans wit of zwart. Dat is de succesformule die van Ajax Systems het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie heeft gemaakt.

Ajax alarmsysteem aan laten leggen in Zundert?
MB Security Systems is preffered AJAX installer

Demovideo AJAX Systems
(bron: Youtube | AJAX Systems | MB Security Systems)

Demovideo AJAX Systems
(bron: Youtube | AJAX Systems | MB Security Systems)

UTC FIRE & SECURITY

INTERLOGIX | ARITECH

Het ATS Advanced beveiligingsysteem is de nieuwste serie alarmapparatuur van UTC Fire & Security (voorheen Aritech)

Dit is de merknaam van UTC Fire & Security. Het ATS paneel is een eenvoudig alarmsysteem met een grote stabiliteit en duurzaam. Het Aritech Advanced systeem is klaar voor de toekomst. Het systeem kan middels de Android en iOS App worden bediend met de smartphone. In combinatie met de PirCam kunnen ook foto’s van de melding worden bekeken.

De centrale is volledig Hybride waar door deze ook draadloos kan worden uitgevoerd. Deze centrale is zeer geschikt voor onder meer woningen en MKB bedrijven.

Interlogix / UTC / Aritech alarmsysteem aan laten leggen in Zundert?
MB Security Systems heeft ruim 24 jaar ervaring met de producten van Aritech UTC Fire & Security

Demovideo ATS Advanced
(bron: Youtube | UTC Fire & Security | MB Security Systems)

ONS WERKGEBIED

MB Security Systems is onder meer werkzaam in:

Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek, Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Steenbergen, Dinteloord, Hoeven, Rucphen, Bergen op Zoom, Tilburg, Rijen, Kaatsheuvel, Standdaarbuiten, Rijsbergen, Zundert, Wouw, Halsteren, Made, Dorst, Dongen, Gilze, Hoogerheide, Goirle, Teteringen, Molenschot, Nispen, Terheijden.

Bevindt uw woning e/o bedrijfspand zich niet in 1 van bovenstaande plaatsen? Geen probleem, we horen graag van u.