fbpx

Alarmopvolging ontwikkeling!!

Alarmopvolging zonder alarmcentrale voor klanten met een Jablotron 100 alarmsysteem.

Uw alarm gaat af, u krijgt een melding op uw telefoon binnen maar bent zelf niet in de gelegenheid om te kijken of er daadwerkelijk iets aan de hand is.
Steeds vaker krijgen wij van klanten de vraag of het mogelijk is om via een beveiligingsbedrijf de alarmopvolging te laten verzorgen zonder de tussenkomst en vaak hoge kosten van een Particuliere Alarm Centrale (PAC). Door de toenemende ontwikkelingen en toepasbaarheid van de techniek in de mobiele applicatie van Jablotron alarmsystemen kunnen wij samen met onze partner Corian Security vanaf heden alarmopvolging gaan aanbieden voor particuliere klanten met een Jablotron 100 alarmsysteem.*

✔️ Partners in kwaliteit:

Corian Security uit Etten-Leur is jarenlange specialist op het gebied van alarmopvolging en derhalve preferred partner van MB Security Systems.
Net zoals u dat van ons gewend bent staan kwaliteit en professionaliteit bij Corian Security erg hoog in het vaandel, hiermee heeft MB Security Systems een hoogwaardige partner waarmee wij onze klanten nog verder kunnen ontzorgen op het gebied van veiligheid en beveiliging.
MB Security Systems uit Etten-Leur is een gecertificeerd Jablotron installateur en heeft reeds jaren ervaring in het plaatsen van deze uiterst betrouwbare alarmsystemen.

✔️ Alarmopvolging zonder zorgen:

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze combinatie en wenst u alarmopvolging af te nemen? We bespreken graag de mogelijkheden en/of uw wensen en stemmen de dienstverlening daar compleet op af zodat u de beveiliging krijgt die uw rust garandeert.

*Alarmopvolging zonder tussenkomst alarmcentrale is enkel mogelijk als uw alarmsysteem geen vereiste is vanuit verzekering.

✔️ Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden:

MB Security Systems 
Michel Brenters 
076- 303 35 90
info@mb-securitysystems.nl

Corian Security
Dylan Raats
076- 887 97 34 
info@coriansecurity.nl

#jablotron #jablotron100 #alarmopvolging #nieuws