MB SECURITY SYSTEMS

Wij werken met producten van onder meer:

  •  Axis
  •  Bosch
  •  Dahua
  •  Xyclop
  •  Hanwha
  •  Hikvision

CAMERABEWAKING IN NOORD BRABANT?

CCTV | CAMERABEWAKING | CAMERASYSTEEM

Camerabewaking nodig in Noord Brabant?

Bij steeds meer woningen, winkels of bedrijfspanden wordt gebruik gemaakt van cameratoezicht.
Bewakingscamera’s hebben een preventieve werking. Ook geven camera’s personeel en klanten een groter veiligheidsgevoel.
Met een goed camerasysteem bent u in staat 24 uur per dag, 7 dagen per week uw eigendommen te beschermen tegen vandalisme, interne en externe derving, overval en agressie en zullen camera’s misdaad ontmoedigen.

MB Security Systems biedt u een groot scala aan diverse oplossingen, vrijwel voor alle mogelijke toepassingen en geeft u absoluut een veilig gevoel in uw woning, winkel of bedrijfspand.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, of op onderstaande button klikken.

Een belangrijke functie van een videobeheersysteem is het op een efficiënte en gebruiksvriendelijke wijze weergeven van live en opgenomen videomateriaal eventueel gekoppeld aan een server. Op deze wijze kunnen beelden worden weergegeven op PC, tablet of smartphone.

Betrouwbaarheid van zowel het fabricaat als de installateur is een voorwaarde voor een probleemloos systeem. Wij werken hoofdzakelijk met Hikvision, Dahua, Hanwha, Axis en Xyclop producten. Dit om u altijd de beste oplossing te bieden.

Uiteraard kan MB Security Systems uit Etten-Leur deze installaties voor u vakkundig installeren en onderhouden. Heeft u een oudere installatie of een ander merk? Ook dit is geen enkel probleem. Door het regelmatig volgen van diverse trainingen en cursussen proberen we zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op dit gebied.

Camerabewaking aan laten leggen in Noord Brabant? MB Security Systems.

HIKVISION

Hikvision is wereldleider op het gebied van onder meer camerabewaking, en dit alles tegen een betaalbare prijs.

Laat u overtuigen van de perfecte beeldkwaliteit van deze producten. De Hikvision G1 lijn bevat een aantal modellen met de best beschikbare technieken! Modellen uit de G1 lijn beschikken onder andere over zeer uitgebreide detectiemogelijkheden, zijn stormwaterdicht en leverbaar tot  8MP 4K resolutie!

Hikvision bewijst weer dat het dé nummer één is op het gebied van innovatieve oplossingen. Dat wordt weer bewezen met de nieuwe Hikvision ColorVu producten. Kort samengevat, een werkelijk waar scherp en duidelijk beeld in donkere omstandigheden, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Heeft u een ouder analoog systeem, geen probleem met de huidige techniek kunnen er 4K beelden over de oude coax kabel worden gestuurd. We lichten dit graag aan u toe tijdens een kennismakingsgesprek.

Analoog, IP, Smart Tracking, ColorVu, AcuSense, Thermisch, Deep Learning… alles is mogelijk!

Hikvision camerabewaking aan laten leggen in Noord Brabant?
MB Security Systems is gecertificeerd Hikvision installateur

ONS WERKGEBIED

MB Security Systems is onder meer werkzaam in:

Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek, Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Steenbergen, Dinteloord, Hoeven, Rucphen, Bergen op Zoom, Tilburg, Rijen, Kaatsheuvel, Standdaarbuiten, Rijsbergen, Zundert, Wouw, Halsteren, Made, Dorst, Dongen, Gilze, Hoogerheide, Goirle, Teteringen, Molenschot, Nispen, Terheijden, Oosterhout, Zevenbergen.

Bevindt uw woning e/o bedrijfspand zich niet in 1 van bovenstaande plaatsen? Geen probleem, we horen graag van u.