MB SECURITY SYSTEMS

Wij werken met producten van onder meer:

  •  Axis
  •  Urmet
  •  Dahua
  •  Comelit
  •  Hikvision

INTERCOM | DEURBEL LATEN PLAATSEN?

INTERCOM | DEURBEL

Intercom, video deurbel of digitale deurspion laten plaatsen?

Heeft u een intercom video deurbel voor uw kantoorgebouw, school, appartementencomplex, of privé-woning nodig?

Wij bieden video-intercom systemen voor de meeste gebouwen en situaties. Met een intercom al dan niet uitgebreid met videocontrole creëert u veiligheid doordat u degene bent die bepaalt wie er toegang krijgt tot uw pand. In de huidige tijd bestaan er uiteraard ook digitale IP intercomsystemen die worden aangesloten op uw netwerk. Hierdoor bent u verzekerd van Full HD video beelden, de mogelijkheden hierin zijn dan ook eindeloos zoals bediening via een App op Smartphone e/o Tablet.

MB Security Systems biedt u een groot scala aan diverse oplossingen, vrijwel voor alle mogelijke toepassingen en geeft u absoluut een veilig gevoel in uw woning, winkel of bedrijfspand.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, of op onderstaande button klikken.

DIGITALE DEURSPION

De deurbel gaat, maar u verwacht geen bezoek… Wie zou er voor de deur staan?

Veel mensen doen niet graag de deur open als ze alleen thuis zijn, vooral ‘s avonds. De digitale deurspion is daarom ook de oplossing om te zien wie er voor de deur staat voordat u daadwerkelijk de deur opendoet. De digitale deurspion vervangt het traditionele kijkgat in de deur. Op het LCD scherm aan de binnenzijde kunt u direct zien wie er aanbelt. En wist u dat het zelfs mogelijk is om een foto of filmpje te maken van degene die voor de deur staat? De digitale deurspion is er in verschillende soorten en varianten, zo is er is voor ieder wat wils. Kies de deurspion die het beste bij uw situatie past! Deze is eenvoudig op de plaats van een traditionele ‘mechanische’ deurspion te monteren.

Betrouwbaarheid van zowel het fabricaat als de installateur is een voorwaarde voor een probleemloos systeem. Wij werken hoofdzakelijk met Jablotron, Dahua, Comelit, Urmet, Paxton en Panasonic producten.

Uiteraard kan MB Security Systems uit Etten-Leur deze installaties voor u vakkundig installeren en onderhouden. Heeft u een oudere installatie of een ander merk? Ook dit is geen enkel probleem. Door het regelmatig volgen van diverse trainingen en cursussen proberen we zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op dit gebied.

HIKVISION

Hikvision is wereldleider op het gebied van onder meer camerabewaking en video intercom, en dit alles tegen een betaalbare prijs.

Laat u overtuigen van de perfecte kwaliteit van deze producten, IP, analoog alsmede 2 draads oplossingen zijn te realiseren afhankelijk van uw situatie. Het nieuwe Hikvision modulair video-intercomsysteem 2-draads is de meest recente serie uit de Hikvision intercom product range en gemaakt voor die situaties waar een 2-draads toepassing gewenst is.

Uiteraard kan men d.m.v. de bijbehorende HIK-Connect APP op uw Smartphone e.o. Tablet zien wie er aan uw deur staat.

Denkt u er over na om een intercom e/o video deurbel te laten plaatsen?
MB Security Systems is gecertificeerd Hikvision installateur

ONS WERKGEBIED

MB Security Systems is onder meer werkzaam in:

Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek, Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Steenbergen, Dinteloord, Hoeven, Rucphen, Bergen op Zoom, Tilburg, Rijen, Kaatsheuvel, Standdaarbuiten, Rijsbergen, Zundert, Wouw, Halsteren, Made, Dorst, Dongen, Gilze, Hoogerheide, Goirle, Teteringen, Molenschot, Nispen, Terheijden, Oosterhout, Zevenbergen.

Bevindt uw woning e/o bedrijfspand zich niet in 1 van bovenstaande plaatsen? Geen probleem, we horen graag van u.