MB SECURITY SYSTEMS

Uw mening telt, wat zeggen onze klanten:

  •  Goede en snelle service
  • Geweldig geholpen
  •  Zoek niet verder
  •  Fijne partij

WAT VINDEN ONZE KLANTEN?

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Op deze pagina vindt u enkele klantreacties die we hebben mogen ontvangen n.a.v. uitgevoerde werkzaamheden We proberen MB Security Systems continu te verbeteren. De mening van onze klanten is daarom van groot belang

klantreacties

Ertan Karabulut

Vele bedrijven benaderd op het gebied van de alarm systeem voor in mijn bedrijf, en bij deze heer ben ik top geholpen tot wel bijna voor de helft van de prijs dan wat de andere alarm specialisten van mij vroegen!Mijn dankt en veel succes in uw onderneming!

Fam. van Praat, Chaam

Wij zijn erg tevreden over MB Security Systems. Michel heeft bijzonder netjes heeft gewerkt gedurende de montage (rustig en netjes). Tevens is ook alles keurig in de meterkast heeft geïnstalleerd; de bedrading zoveel mogelijk weggewerkt in kabelbuizen. Ook is er meegedacht t.a.v. de praktijksituatie. Zo is er 1 bewegingsmelder niet geplaatst omdat dit in de praktijk niet nodig bleek.

Bert Looijmans

Michel heeft van tevoren deskundig advies gegeven en bij installatie keurig werk geleverd. Vakman!!

Karin & Harry

Karin en ik zijn erg tevreden over ons alarm en camera systeem.Vanaf het eerste contact met MB Security Systems viel ons de kennis en professionaliteit op. Het meedenken voor de juiste oplossing als het netjes en vakkundig installeren waarderen wij met een 10. Ook de uitleg en nazorg is prima.Wij kunnen iedereen MB Security Systems aanraden.

Nikos Komninos

Betreft levering en installatie Jablotron 100 inbraakbeveiliging. Michel heeft netjes gewerkt, houd zich aan de gemaakte afspraken en hij is een prettig persoon. Van harte aanbevolen!

Mario & Wendy

Zeer vakkundig bedrijf, werkt zeer netjes, goede uitleg na installatie. Wij zijn meer dan tevreden !!!Groet Mario & Wendy

Fam. Schalk, Etten-Leur

Wij zijn zeer tevreden met de diensten die zijn geleverd door MB Security Systems. De aanvraag was snel gedaan, ook de offerte was er snel en deze was duidelijk. Het gesprek tijdens de opname van de gegevens en het ter plekke bekijken van de situatie was goed en hierin bleek ook de vakkennis van Michel. Op de dag van de installatie hebben wij Michel zijn werk laten doen en daarna hebben wij een duidelijke uitleg gehad van hoe alles werkt. Wij zullen hem zeker aanbevelen. Ons cijfer voor MB Security Systems 10!

Jeroen, Breda

Voor de keuze van een alarmsysteem passend bij onze persoonlijke situatie hebben we meerdere partijen uitgenodigd. MB Security Systems dacht mee over de meest optimale beveiliging en heeft ons in het offerte traject al van goed advies voorzien. Daarom ook voor hen gekozen. De installatie, instructie en nazorg verdienen ook een dikke 10. Resultaat, een goed en mooi systeem dat huis en terrein beveiligd, gebruiksvriendelijk en bovenal een veilig gevoel. En niet te vergeten: Ook de nazorg verdient een compliment!

Frans Waardef

In totaal hadden wij drie bedrijven om een offerte gevraagd; MB Security stak er met vlag en wimpel boven uit, reden waarom wij voor dit bedrijf kozen.Wij kregen een uitgebreide en duidelijke uitleg over de mogelijkheden, werden steeds via mail op de hoogte gehouden, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.Kortom zijn wij in alle opzichten 100% tevreden over dit bedrijf en raden het beslist aan.

Anoniem, Etten-Leur

Ik ben zeer tevreden over de gehele gang van zaken.Vanaf het 1e contact tot en met de installatie van het intercom systeem was de informatie, het advies, het nakomen van de afspraken en toezeggingen, de snelheid van de reacties en de wijze van uitvoering uitstekend en in een bijzonder prettige sfeer.Ook het ruim de tijd nemen voor uitleg was heel fijn.

Fam. Cleton, Breda

Bent u wel tevreden / niet tevreden over onsHelemaal prima, dit was ook waarom we gekozen hebben voor MB Security Systems.Hoe heeft u onze werkzaamheden mogen ervaren?Goede voorlichting, Prettig contact en flexibele uitvoering van de werkzaamheden (zelfs in corona tijd).Welk algemene cijfer zou u ons geven van 0 t/m 10?Een dikke 8.

Arno, Etten-Leur

Tijdens de corona crisis had ik behoefte aan een goede internet verbinding overal in het huis. MB Security Systems heeft snel op mijn aanvraag gereageerd. De offerte was helder en er werden verschillende opties aangeboden, waardoor er keuze mogelijkheden waren n.a.v. mijn behoefte en budget. Daarnaast was MB Security Systems snel met de realisatie wat voor mij belangrijk was. Ook bij de technische tegenslag die er was tijdens het aanleggen bleef Michel naar oplossingen zoeken en werd de extra tijd die hiervoor nodig was niet in rekening gebracht. Ik ben zeer tevreden hoe de werkzaamheden zijn uitgevoerd en blij dat ik nu in mijn hele huis kan Skypen met verschillende computers tegelijk.Veel succes  met je bedrijf en ik zal je zeker aanbevelen bij anderen.!

Jan-Hein Sloesen, Roosendaal

MB Security Systems hebben wij ervaren als een zeer betrouwbare partner in veiligheid. Met zeer deskundige adviezen heeft eigenaar Michel Brenters ons geholpen een goed veiligheidsplan te maken voor onze woning en bedrijf. Vervolgens werden er heel netjes verschillende systemen aangelegd en ruim de tijd genomen om uit te leggen hoe alles functioneert. We zijn erg tevreden over MB Security Systems vanaf het eerste contact tot de service en onderhoud, alles klopt!Voor ons een dikke 10!

Anoniem, Gilze

Wij zijn zeer tevreden over de gedane werkzaamheden van MB Security Systems. Michel gaf een goede uitleg. Ook na de werkzaamheden is alles keurig schoon achtergelaten. De prijs voor het aanpassen van ons alarmsysteem was in een goede prijs-kwaliteit verhouding. Cijfer: 10

Anoniem, Etten-Leur

Wij zijn zeer tevreden over MB Security Systems.We kregen een zeer goede uitleg over het systeem (voor en na installatie) en wat we ervan konden verwachten. Er was een duidelijke offerte uitgebracht en de werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd op de afgesproken datum en volgens de offerte. Als algemeen cijfer een 9,5 van ons!!

Gerard en Anette

Wij hebben een Jablotron alarm en Hikvision camerasysteem aan laten leggen door MB Security Systems uit Etten-Leur. Via mail hadden we informatie aangevraagd waar snel een reactie op kwam.Hier opvolgend is Michel bij ons langs gekomen om onze wensen en de mogelijkheden te bespreken.Uit dit prettige gesprek konden we opmaken dat Michel enorm veel ervaring en verstand van zaken heeft.Tevens kregen we enkele tips die we van andere bedrijven niet hebben ontvangen. Er volgde een zeer uitgebreide en duidelijke offerte, en niet onbelangrijk een reële prijs voor het geheel.We konden dan ook niet anders dan de andere bedrijven teleurstellen en met MB Security Systems in zee te gaan. Binnen korte tijd is alles in/rondom onze woning geïnstalleerd, in werking gezet en uitgelegd.Alles is keurig en met oog voor detail gemonteerd, dit allemaal in goed overleg met ons waarbij Michel eventuele bijzonderheden aangaf...Nooit geweten dat je een sensor wel of juist niet in een bepaalde hoek mag plaatsen 🙂Stond ervan te kijken hoe sommige kabels weggewerkt zijn terwijl we dachten dat er veel in het zicht zou komen... niet dus.Hierdoor is Michel wel wat langer bezig geweest dan op voorhand gedacht, maar het resultaat mag er dan ook zijn.Het afval is ook allemaal keurig mee afgevoerd, dat is pas service!! Voor het instellen van de bijbehorende Apps en de uitleg van beide systemen is ruim de tijd genomen. Kortom, als u een alarm of camerasysteem zoekt, zoek dan niet verder en neem contact op met MB Security Systems. Michel enorm bedankt!!Je krijgt van ons een dikke en welverdiende 10 Groetjes, Gerard en Anette

Ton en Loes

Wanneer u op zoek bent naar een (camera)beveiligingssysteem, zoek dan niet verder maar maak een afspraak met MB Security Systems. Wij hebben een camerabeveiligingssysteem laten plaatsen door Michel.Wij beoordelen de service en installatie met een 12 !.Vanaf het eerste contact met MB Security Systems hebben wij gemerkt dat Michel zich in deze markt onderscheidt door vakmanschap, deskundigheid, klantvriendelijkheid en vooral (belangrijk bij beveiligingssystemen) bereikbaarheid.Bij MB Security Systems voel je je nog echt klant.Alles wordt zeer netjes gemonteerd, zelfs onze meterkast ziet er nu een stuk beter gestructureerd uit.Michel is een volhouder en doorbijter.Een bewakingscamera ophangen lijkt zo eenvoudig maar het grote verschil met Michel is dat hij in overleg met de klant alle mogelijkheden uit de camera weet te halen.Wij kunnen MB Security Systems bij iedereen aanbevelen en zullen dat ook zeker doen.Ton en Loes

Pei-Pei Pham-Liang

Michel is een bekwame professional die zijn afspraken goed nakomt en zijn werkzaamheden uitstekend uitvoert.Communicatie is zeer goed en het project is op zeer korte termijn afgerond.Ik ben zeer tevreden en beveel hem zeker aan! Dikke 10!

Ria van Gils

Michel heeft ervoor gezorgd dat het Networx NX8 alarm weer werkt en dat de registratie van de SMA zonnepanelen via internet is geregeld. Erg tevreden.

Wouter Bekker

Geweldig geholpen door Michel. Bedankt!

Joyce

Wij beoordelen de service van MB Security Systems met een 10 Michel is erg helder over de mogelijkheden die hij kan bieden, denkt mee aan goede oplossingen.Hangen van het systeem kon ook op de gewenste tijd en dag !! Dat is superservice.Zo konden wij met een gerust gevoel op vakantie.Zou zeker MB Security Systems aan iedereen aanraden.Een betrouwbaar adres met aantrekkelijke prijs en deskundig en klantgericht denken !! Michel Bedankt voor alles, Groetjes Joyce

Jaap

Wij zijn zeer tevreden over MB Security Systems. Nette prijs, keurig geïnstalleerd en duidelijke uitleg. Kortom, een zeer fijne partij om zaken mee te doen.

Angelique

Michel heeft bij ons recent een draadloos alarmsysteem van Jablotron geplaatst. Dit alles is keurig verlopen vanaf de opname, offerte, installatie, uitleg. Zoekt u een beveiligingsinstallatie? Neem dan contact op met MB Security Systems in Etten-Leur. Kan Michel zeer zeker aanraden!

Dolf Bennik

Zeer tevreden over de snelle en goede service van MB Security Systems.

Freek Lambregts

Bedankt Michel voor de installatie Camera en beveiliging van het huis en de instellingen. Vooral de nazorg vind ik tot nu toe geweldig.

John & Miranda

Wij waren aan vervanging toe van een bestaand alarmsysteem.Hierin super geïnformeerd aangaande de diverse mogelijkheden.Uiteindelijk gekozen voor een Jablotron 100 hybride systeem.Dit is door MB Security Systems met een hoge kwaliteit en zeer gunstige prijs geplaatst.Alles werkt perfect, uitleg was super.Kortom MB doet wat ze zeggen, zonder verassingen.Kennis en kunde van de materie is geweldig. Cijfer: 10!!

Fam. Snijders

Wij zijn zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden.MB Security Systems heeft ons op een prettige manier geadviseerd over de te installeren producten.Vervolgens werden de werkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd.Een kleine hapering in een van de producten werd snel opgelost.Alles bij elkaar is een 9 op zijn plaats.

Mark, Breda

Wij hebben MB Security Systems als zeer positief mogen ervaren.Het Jablotron Enterprise alarmsysteem is zeer deskundig en snel geplaatst.Met fotodetectoren voor alarmverificatie… erg handig.Dit alles tegen een scherpe prijs.Bedankt voor het zeer fijne contact, ga zo door!! Cijfer: 10

Legal Shine Detailing, Dongen

Ons bedrijfsalarm was nodig aan vervanging toe.Dankzij MB Security Systems hebben we een fantastisch nieuw alarmsysteem dat netjes is afgewerkt.Daarnaast is Michel professioneel, betrouwbaar, eerlijk en erg klantvriendelijke met geweldige service!Een echte vakman en dat merk je aan alles!

Fam. Braat-Melisse

MB Security Systems heeft na alle tevredenheid ons huidige inbraakalarm overgenomen daar wij niet tevreden waren over het vorige bedrijf. Ook hebben we een camerasysteem en wifi-netwerk laten plaatsen door Michel. Alles zeer netjes en snel gedaan.We zijn uiterst vriendelijk en goed geholpen.Cijfer: 10

Bert, Standdaarbuiten

Wij waren al ruim een half jaar aan het tobben met ons camerasysteem. Niemand wist het op te lossen, tot ik een tip kreeg om MB Security Systems eens te bellen. Afspraak gemaakt en alle problemen opgelost! Werden nog allerlei APPS geïnstalleerd op diverse apparatuur inclusief duidelijke uitleg. Dit alles in krap twee uurtjes. Top, super vakman met ontzettend veel allround kennis. Niet verder zoeken gewoon deze vakman bellen!

Fam. Otto, Etten-Leur

Aangezien wij in Etten-Leur woonachtig zijn, gingen wij op zoek naar een installatiebedrijf voor o.a. beveiliging in Etten-Leur. Zodoende kwamen we uit bij MB Security Systems. Na een (gelijk prettig) telefonisch gesprek om een afspraak in te plannen en informatie op te vragen, kwam Michel netjes op de afgesproken dag. We hadden meteen in de gaten dat hij ontzettend veel verstand van zaken heeft en kon ons goed advies uitbrengen. Heel snel volgde de offerte en vervolg (installatie) afspraak. Michel heeft alles super netjes gemonteerd en aangesloten. Perfecte service voor een goede prijs.Cijfer: 10

Erna Linders

Wij hadden installatieproblemen met onze bestaande camerabeveiliging. Michel heeft ons belangeloos perfect geholpen. Hij heeft niet alleen veel vakkennis, maar heeft er ook veel plezier in om mensen met zijn kennis te helpen.

Fam. Huisman, Teteringen

Wij hebben MB Security Systems benaderd voor diverse werkzaamheden. Ons huidige inbraakinstallatie is over genomen, grondig nagezien en voorzien van een spraakdoormelding zodat we weer een veilig gevoel hebben. Bij een alarmmelding krijgen we nu een melding op onze mobiele telefoons. Verder heeft Michel 2 digitale IP camera’s geplaatst met uitmuntende beeldkwaliteit. Via de APP op onze smartphones, tablets of laptop kunnen we nu waar ter wereld deze beelden live bekijken of indien mogelijk terugzoeken. De bekabeling is zeer netjes aangelegd, hier is goed over nagedacht en dat is te zien. Een groot pluspunt vonden wij de persoonlijke benadering, om zo tot een passende installatie van onze woning te komen.

Fam. Maas, Etten-Leur

Daar houd ik van! Vanmorgen gebeld i.v.m. een probleem aan ons alarm (5 jr. geleden geïnstalleerd door een ander bedrijf). Vandaag nog opgelost door Michel. MB Security Systems heeft er weer een klantje bij.

Onze Kraam, Etten-Leur (Michel Muller)

Vakmanschap en klantvriendelijkheid, deze woorden omschrijven MB Security Systems het best. Het meedenken in oplossingen komt boven het financiële gewin. Michel, bedankt voor de super goede service en het fijne contact.. Een vakman Pur Sang.

Marco, Etten-Leur

Op ons verzoek heeft MB Security Systems een offerte uitgebracht voor een camerasysteem. Hiermee was ons direct duidelijk dat we te maken hadden met een professionele partij. Er was tot in detail rekening gehouden met de besproken wensen. Installatie gebeurt met oog voor detail, 1e klas materialen en er wordt voor de mooiste oplossing gekozen (niet de makkelijkste). Alles wordt netjes achtergelaten. Onze meterkast zelfs een stuk gestructureerder dan men hem had aangetroffen. Systeem wordt goed uitgelegd bij het in gebruik nemen en er is begeleiding bij het installeren van software op bv. PC, tablets en telefoons. Ik kan MB Security Systems bij iedereen aanbevelen en zal dat ook zeker doen.

Fam. Pernot, Prinsenbeek

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van MB Security Systems. Aan het offertetraject had ik al een goed gevoel overgehouden. Er werd meegedacht voor alternatieven. En in de offerte werd niet gestuurd op de grootste opdracht maar voor de beste optie voor ons. Dat is prijzenswaardig. Over de uitvoering van de werkzaamheden zijn wij ook te spreken. MB Security Systems was zeer flexibel aangezien vooraf niet duidelijk was in welke periode de activiteiten verricht zouden moeten worden. Ook de prijs/kwaliteit-verhouding hebben wij als zeer goed ervaren.

Fam van Hoffe, Etten-Leur

Ik ben uiterst tevreden over het aangelegde alarmsysteem, het werkt prima. Tevens wil ik jullie bedanken voor het snel handelen en installeren. Kortom alleen maar lof… Succes gewenst!!

Fam. vd Laan, Teteringen

Onlangs hebben wij een camerabeveiligingssysteem aan laten leggen door MB Security Systems. Nadat wij voor het eerst contact hadden opgenomen was de afspraak snel gemaakt. Vooraf is men eerst naar onze wensen komen luisteren en is ter plaatse de situatie bekeken. Snel daarna kregen wij schriftelijk een keurig uitgewerkt voorstel. De montage is prima verlopen en alles is keurig netjes gemonteerd. Voor een pauze werd amper tijd genomen, de installatie moest en zou bedrijfsklaar worden opgeleverd die dag en dat is gelukt! We voelen ons nu weer een stuk veiliger in onze woning en willen in de toekomst zeker weer zaken doen met MB Security Systems.

Fam. ten Bruggencate, Breda

Afgelopen week heeft MB Security Systems in mijn woning een alarm systeem geïnstalleerd. Zoals verwacht mocht worden is een prima werkend alarm systeem afgeleverd. Wat MB Security Systems onderscheidt is de aandacht voor orde, netheid en precisie. Leidingen en draden zijn keurig weggewerkt en vastgezet. Ook als het meer tijd kost om een leiding aan het zicht te onttrekken wordt die tijd gewoon genomen zonder meer kosten. Rommel zoals verpakkingen, stukjes leiding, boor stof en dergelijke wordt netjes opgeruimd. Kortom: als je over het aanleggen van een alarm systeem denkt dan kan ik MB Security Systems van harte aanbevelen.

Fam. van Haperen, Etten-Leur

Onze eerste ervaring met MB Security zijn overtuigend en heel positief. Michel verstaat zijn vak en werkt oplossings gericht. Het onderhoud en de aanpassing van onze bestaande installatie is geruisloos voortgezet en wij zijn daarbij duidelijk geïnformeerd over de (on-)mogelijkheden. Wij zouden het zo weer doen!

Fam. van Steenoven, Etten-Leur

MB Security Systems heeft goed haar best gedaan om het probleem aan onze inbraakinstallatie op te lossen. We hadden Michel ingeschakeld daar onze installateur failliet was gegaan. In onze ogen staat MB Security Systems voor snelheid, netheid maar vooral klantgerichtheid. Het was of we elkaar al jaren kende. Wij zullen MB Security Systems zeer zeker aanraden.

Fam. Boeren, Etten-Leur

Recentelijk hebben wij gekozen voor een alarminstallatie in ons huis. Wij hebben ons laten informeren door MB Security Systems over de mogelijkheden. Dit bracht heel snel duidelijkheid en al op zeer korte termijn werd er een alarminstallatie geplaatst. Wij waren het er snel over eens waar er iets moest komen en de uitvoering ervan verliep vlekkeloos. Er is netjes en vakkundig gewerkt en wat niet onbelangrijk is is dat er ook discreet met informatie om wordt gegaan. Voorbeelden van andere klanten kwamen naar voren maar zonder naam of toenaam. Wij zijn uiterst tevreden!

Fam. van Erp, Etten-Leur

Wij hadden ons alarmsysteem al jaren en dat voldeed prima totdat de zaak door een ander bedrijf werd overgenomen. Daar hadden we geen goed gevoel bij. We gingen op zoek naar een kleiner bedrijf, letterlijk en figuurlijk dichterbij. Via internet kwamen we uit bij MB Security Systems. Michel heeft de apparatuur bekeken, uitgetest en gezorgd dat het weer goed functioneerde. Hij zocht op internet naar handleidingen en was ook per mail snel bereikbaar. (bv na een stroomuitval in de wijk) De voordelen van een klein jong bedrijf werden mij meteen duidelijk. Indien nodig maak ik graag weer van dit bedrijf gebruik: klantvriendelijk en dichtbij.

Fam. Heijermans, Belgie

Ik zocht iemand om mijn boot te voorzien van een inbraakinstallatie, en kwam uit bij MB Security Systems uit Etten-Leur. Michel heeft hier een passende oplossing voor gevonden, mede door het inkoppelen van diverse storingsmeldingen. Nu krijg ik een sms op mijn mobiele telefoon als de boot water maakt, of de walstroom uit is gevallen. Korte tijd daarna had ik een probleem met het alarm in mijn woning, deze kon geen meldingen meer kwijt bij de meldkamer. Na wat zoekwerk bleek dit probleem bij mijn telefoonprovider te liggen. MB Security Systems heeft dit zeer professioneel opgelost!! Gezien mijn ruime ervaring als oud directeur van een niet nader te noemen beveiligingsbedrijf en beveiligingsdeskundige ben ik natuurlijk goed in staat om professionaliteit te beoordelen. Van mij krijg je een dikke 10!!

Fam Evers, Etten-Leur

Wij zijn zeer tevreden over de installatie van ons draadloze alarmsysteem. De geleverde service is goed, en er is netjes en doeltreffend gewerkt. MB Security Systems denkt ook aan het belang van de klant. Wij zullen (en hebben je ook al) je zonder meer aanbevelen bij anderen. Michel weet zakelijkheid goed te combineren met een menselijke benadering.

Ros Motoren, Etten-Leur

Ik ben uiterst tevreden over MB Security Systems. Vaak kan ik nog wel wat verbeterpunten aanreiken, maar bij MB Security Systems kan ik niets bedenken. Goed bezig dus, ga zo door!

Cor Schrauwen

Wij zijn heel tevreden over de hele aanpak van MB Security Systems. Prima gedaan!!Vooral de persoonlijke inzet is bewonderenswaardig.Al met al zou ik MB Security Systems een 10 willen geven.Gingen alle bedrijven maar zo met de klanten om… top!!