fbpx


Via deze nieuwspagina blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen


AJAX SYSTEMS

Vanaf heden is MB Security Systems Ajax Preferred Installer.

Ajax Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van Ajax Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via jouw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend.

Snel en makkelijk te installeren. Gecertificeerde kwaliteit. Een prachtig en tijdloos design dat in elk interieur past. Beheer via de smartphone. Dat zijn slechts enkele van de kenmerken die Ajax Systems dit jaar tot het snelst groeiende merk in inbraak- en branddetectie hebben gemaakt.

Bediening via apps voor gebruiker en installateur. Draadloze, maar zwaar beveiligde verbindingen tussen de componenten, het systeem, de meldkamer en de smartphone. Grade 2-gecertificeerd (alle componenten). Een prachtig design in hoogglans wit of zwart. Dat is de succesformule die van Ajax Systems het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie heeft gemaakt.

UNIEK IN NEDERLAND!!

Alarmopvolging zonder alarmcentrale voor klanten met Jablotron alarmsysteem.

Uw alarm gaat af, u krijgt een melding op uw telefoon binnen maar bent zelf niet in de gelegenheid om te kijken of er daadwerkelijk iets aan de hand is.
Steeds vaker krijgen wij van klanten de vraag of het mogelijk is om via een beveiligingsbedrijf de alarmopvolging te laten verzorgen zonder de tussenkomst en vaak hoge kosten van een Particuliere Alarm Centrale (PAC). Door de toenemende ontwikkelingen en toepasbaarheid van de techniek in de mobiele applicatie van Jablotron alarmsystemen kunnen wij samen met onze partner Corian Security vanaf heden alarmopvolging gaan aanbieden voor particuliere klanten met een Jablotron 100 alarmsysteem.*

✔️ Partners in kwaliteit:

Corian Security uit Etten-Leur is jarenlange specialist op het gebied van alarmopvolging en derhalve preferred partner van MB Security Systems.
Net zoals u dat van ons gewend bent staan kwaliteit en professionaliteit bij Corian Security erg hoog in het vaandel, hiermee heeft MB Security Systems een hoogwaardige partner waarmee wij onze klanten nog verder kunnen ontzorgen op het gebied van veiligheid en beveiliging.
MB Security Systems uit Etten-Leur is een gecertificeerd Jablotron installateur en heeft reeds jaren ervaring in het plaatsen van deze uiterst betrouwbare alarmsystemen.

✔️ Alarmopvolging zonder zorgen:

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze combinatie en wenst u alarmopvolging af te nemen? We bespreken graag de mogelijkheden en/of uw wensen en stemmen de dienstverlening daar compleet op af zodat u de beveiliging krijgt die uw rust garandeert.

*Alarmopvolging zonder tussenkomst alarmcentrale is enkel mogelijk als uw alarmsysteem geen vereiste is vanuit verzekering.

✔️ Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden:

MB Security Systems
Michel Brenters
076- 303 35 90
info@mb-securitysystems.nl

Corian Security
Dylan Raats
076- 887 97 34
info@coriansecurity.nl

#jablotron #jablotron100 #alarmopvolging #nieuws

JABLOTRON SMARTHUB binnenkort bij ons verkrijgbaar

✔️ Mooie ontwikkeling op komst voor het Jablotron 100 inbraakpaneel

✔️ Vrijwel alle apparaten in uw woning e/o bedrijf bedienen via de MyJablotron app op je smartphone met de nieuwe Jablotron SmartHub

bron PG-Security Systems | Youtube

bron PG-Security Systems | Youtube

WEBSHOP

Zelf uw inbraakalarm | camerabewaking installeren? Bestel uw materialen voordelig op onze webshop Beveiliging en Meer. Uiteraard kunnen wij de gekochte producten indien gewenst voor u installeren. Beveiliging en Meer is een onderdeel van MB Security Systems te Etten-Leur.

UBIQUITI

MB Security Systems voert nu ook het complete hoogwaardige assortiment van UbiquitiUbiquiti Networks introduceert Zero Handoff Roaming technologie in de versie 3.0 release van de Unifi Controller-software, een intuïtieve user interface ontworpen voor het beheren Unifi Access Points (AP’s). Zero Handoff Roaming maakt het mogelijk om naadloos te roamen door draadloze AP’s heen.

ENGENIUS

MB Security Systems voert nu ook het complete hoogwaardige assortiment van Engenius. Wie Engenius zegt, zegt Senao. En wie Senao zegt, zegt hoog zendvermogen. Als u wifi apparatuur met een groot bereik zoekt kunt u niet om de Engenius producten heen.

RUCKUS WIRELESS

MB Security Systems voert nu ook het complete hoogwaardige assortiment van Ruckus Wireless. Het geheim van de prestaties van Ruckus zit in hun gepatenteerde adaptieve antennetechnologie, genaamd BeamFlex. Met deze technologie past het WiFi signaal zich automatisch aan om een gebruiker optimaal te kunnen bedienen.

HIKVISION

MB Security Systems is erkend Hikvision dealer/partner. Hierdoor kunnen we u scherpe prijzen aanbieden alsmede een fabrieksgarantie van 3 jaar.

JABLOTRON

Vanaf Juli 2016 zijn wij officieel Jablotron partner, en kunnen we deze serie inbraakpanelen bij u installeren. Deze panelen zijn volledig te beheren via smartphone, tablet en zelfs in/uit te schakelen via uw Apple Watch. Wij geven maar liefst 7 jaar garantie op de producten van Jablotron.

DAHUA

Vanaf heden kunt u ook bij ons terecht voor het gehele assortiment camerabewaking van Dahua Technology.

DSC

Ook de Power Neo panelen van DSC zullen binnenkort in ons assortiment inbraakbeveiliging opgenomen gaan worden.

Beveiligingsnieuws:

Beveiligingsnieuws Agenda:

Politieberichten Noord Brabant:

Meer weten? neem dan contact met ons op.

Concurrerend, Betrouwbaar en Secuur, dat is MB Security Systems.