MB SECURITY SYSTEMS

De laatste nieuwsberichten

VOLG ONZE LAATSTE ONTWIKKELINGEN

Jablotron

UNIEK IN NEDERLAND

Alarmopvolging zonder alarmcentrale voor klanten met Jablotron alarmsysteem.

Uw alarm gaat af, u krijgt een melding op uw telefoon binnen maar bent zelf niet in de gelegenheid om te kijken of er daadwerkelijk iets aan de hand is.
Steeds vaker krijgen wij van klanten de vraag of het mogelijk is om via een beveiligingsbedrijf de alarmopvolging te laten verzorgen zonder de tussenkomst en vaak hoge kosten van een Particuliere Alarm Centrale (PAC). Door de toenemende ontwikkelingen en toepasbaarheid van de techniek in de mobiele applicatie van Jablotron alarmsystemen kunnen wij samen met onze partner Corian Security vanaf heden alarmopvolging gaan aanbieden voor particuliere klanten met een Jablotron 100 alarmsysteem.*

✔️ Partners in kwaliteit:

Corian Security uit Etten-Leur is jarenlange specialist op het gebied van alarmopvolging en derhalve preferred partner van MB Security Systems.
Net zoals u dat van ons gewend bent staan kwaliteit en professionaliteit bij Corian Security erg hoog in het vaandel, hiermee heeft MB Security Systems een hoogwaardige partner waarmee wij onze klanten nog verder kunnen ontzorgen op het gebied van veiligheid en beveiliging.
MB Security Systems uit Etten-Leur is een gecertificeerd Jablotron installateur en heeft reeds jaren ervaring in het plaatsen van deze uiterst betrouwbare alarmsystemen.

✔️ Alarmopvolging zonder zorgen:

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze combinatie en wenst u alarmopvolging af te nemen? We bespreken graag de mogelijkheden en/of uw wensen en stemmen de dienstverlening daar compleet op af zodat u de beveiliging krijgt die uw rust garandeert.

*Alarmopvolging zonder tussenkomst alarmcentrale is enkel mogelijk als uw alarmsysteem geen vereiste is vanuit verzekering.

✔️ Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden:

MB Security Systems
Michel Brenters
076- 303 35 90
info@mb-securitysystems.nl

Corian Security
Dylan Raats
076- 887 97 34
info@coriansecurity.nl

#jablotron #jablotron100 #alarmopvolging #nieuws

AJAX SYSTEMS

Vanaf heden is MB Security Systems Ajax Preferred Installer.

Ajax Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van Ajax Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via jouw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend.

Snel en makkelijk te installeren. Gecertificeerde kwaliteit. Een prachtig en tijdloos design dat in elk interieur past. Beheer via de smartphone. Dat zijn slechts enkele van de kenmerken die Ajax Systems dit jaar tot het snelst groeiende merk in inbraak- en branddetectie hebben gemaakt.

Bediening via apps voor gebruiker en installateur. Draadloze, maar zwaar beveiligde verbindingen tussen de componenten, het systeem, de meldkamer en de smartphone. Grade 2-gecertificeerd (alle componenten). Een prachtig design in hoogglans wit of zwart. Dat is de succesformule die van Ajax Systems het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie heeft gemaakt.

ONS WERKGEBIED

MB Security Systems is onder meer werkzaam in:

Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek, Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Steenbergen, Dinteloord, Hoeven, Rucphen, Bergen op Zoom, Tilburg, Rijen, Kaatsheuvel, Standdaarbuiten, Rijsbergen, Zundert, Wouw, Halsteren, Made, Dorst, Dongen, Gilze, Hoogerheide, Goirle, Teteringen, Molenschot, Nispen, Terheijden.

Bevindt uw woning e/o bedrijfspand zich niet in 1 van bovenstaande plaatsen? Geen probleem, we horen graag van u.