fbpx
juni 19, 2015

ref. De Bruijn Installatiewerken

de Bruijn Installatiewerken BV, Rucphen

Wij zijn een installatiebedrijf dat sinds 1999 actief is in de installatiebranche, en staan garant voor service & kwaliteit.
Hierdoor zijn wij inmiddels het vertrouwde installatiebedrijf voor Rucphen en omgeving als het gaat om verwarming, sanitair, ventilatie, airconditioning en verdere loodgieterswerkzaamheden.
Wij beschikken over een eigen onderhoud en servicedienst voor al uw verwarmings-, wtw- en koeltechnische-installaties welke voor onze contract klanten 24 uur per dag, en 7 dagen per week beschikbaar is!

Tevens houden wij ons bezig met ontwerpen, adviseren, aanleggen en onderhouden van de totale installaties, voor zowel woningbouw als utiliteit.
We werken dan ook prima samen met gerenommeerde aannemers, maar ook kleinere bouwbedrijven en particulieren zijn een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.
Persoonlijke begeleiding, service en vakmanschap staan bij ons dan ook hoog in het vaandel en zijn ook een gewaardeerde meerwaarde van onze organisatie.

Vandaar ook dat wij u via deze site meer inzicht willen geven in onze organisatie, wie we zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.
De Bruijn Installatiewerken is vanzelfsprekend aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven (VNI). Zo garanderen wij u kwaliteit en zijn uw rechten als opdrachtgever gewaarborgd.

Indien u na het bekijken van deze site nog vragen heeft, kunt u ons vrijblijvend contacteren voor het maken van een afspraak of voor het verstrekken van nadere informatie.

 

Ga naar de website