fbpx
oktober 24, 2015

ref. Mink

Autobedrijf Peter Mink, Breda

Voor iedere trotse Saab bezitter
– in het bijzonder Saab rijders in Breda en omstreken –

Van een kleine reparatie tot een uitgebreide onderhoudsbeurt met gratis APK-keuring: u kunt er met een gerust hart op vertrouwen dat uw auto weer helemaal in orde is na een bezoek aan Autobedrijf Peter Mink. Expert als het gaat om Saab en ook andere merken zijn hier in goede handen. Met de nieuwste apparatuur, gebruik van originele kwaliteitsonderdelen en een scherpe prijs voor topkwaliteit. En dat al bijna 40 jaar. Kom langs voor een kop koffie en maak kennis met de directe en no-nonsense aanpak van ons deskundige team. U bent van harte welkom!

 

Aircoservice: vullen kan iedereen, repareren is een vak

Een airco is een gevoelig onderdeel van uw auto. Werkt deze niet goed, dan kan er onbewust flinke schade. De jaarlijkse Airco Check voorkomt problemen. Wij staan aan de wieg van inbouwairco’s en kennen de kneepjes van het vak. Hierdoor mogen wij ons met trots dé aircospecialist in Breda en de ruime regio noemen.

 

Het team

De kracht van Autobedrijf Peter Mink zit in het team. Vakkundig, enthousiast en no-nonsense. Dat ervaart u direct bij binnenkomst. Een goed contact is de basis van een fijne samenwerking. En als Saab liefhebbers onder elkaar hebben we in alles oog voor u als klant.

 

Historie

Eigenaar Peter Mink is zo’n 40 jaar geleden besmet geraakt met het Saab virus. De techniek van het merk vindt hij fantastisch. Uren kan hij vol enthousiasme praten over de turbomotor en het speciale veiligheidssysteem, om maar eens wat te noemen. In de loop van de jaren is hij verder in het autovak gegroeid. In 2011 heeft hij in Breda Autobedrijf Peter Mink gestart. Hij heeft er voor gekozen om geen Saab dealer te worden, juist de technische kant spreekt hem het meeste aan. Van sleutelen tot inkoop en verkoop: de verantwoordelijkheid voor het totale bedrijf past bij deze ondernemer uitstekend. Door zijn liefde voor het merk, kent hij de auto’s als geen ander. Dit straalt hij aan alle kanten uit, net als zijn vrouw Anita Naglé. Zij zorgt als spil in de organisatie voor de planning, boekhouding en staat met haar vrolijkheid klanten in de receptie te woord. Ivo Mulder is de rechterhand als het gaat om de technische kant van het bedrijf, hij is altijd te vinden in de werkplaats.

De Saabrijders die Peter tot zijn klantenkring mag rekenen zijn blij met zijn expertise. Of om met zijn woorden te spreken: de eigenzinnige liefhebbers van Saab voelen zich thuis bij de ongedwongen en vriendelijke sfeer van het autobedrijf.

Ga naar de website