fbpx
december 7, 2015

ref, target Etten-Leur

Target Exhibit & Sign, Etten-Leur

TARGET Exhibit & Sign werkt (inter)nationaal voor opdrachtgevers uit allerlei branches. In ruim 20 jaar hebben we onze klantenlijst uitgebouwd door kwaliteit te beloven en vooral onze beloften na te komen. Wij verdiepen ons in onze opdrachtgevers en onze eigen experts vertalen ook jouw vraag naar vakkundig advies en maatwerk. We weten wat er te krijgen is. En wat er (nog) niet is, bedenken we. Kunnen we iets niet in huis verzorgen, dan werken we samen met toonaangevende fabrikanten.

We werken altijd met een duidelijke prijsopgave en glasheldere garanties. Onze beursstands worden bovendien ontworpen en gebouwd met het oog op duurzaamheid en veiligheid. Je mag rekenen op snelle levertijden en bouwtijden zonder stress. En natuurlijk op een onovertroffen service.

 

STANDBOUW

Of je nu voor het eerst meedoet aan een beurs of op zoek bent naar een ervaren partner voor een corporate stand van 300 m², elke klant is bij ons belangrijk. Misschien heb je zelf al een idee of marketingconcept. Misschien vind je het leuk om met ons te brainstormen. Of misschien laat je het wel het liefst allemaal in handen van onze experts. Je zegt het maar.

Je product of dienst is voor ons de start voor een volledig uniek concept. De vraag is: wat wil jij? Wil je een huiskamergevoel of juist een strak design, een waterbassin, een workshopruimte… Alles kan, binnen de praktische mogelijkheden en beperkingen. Denk aan de bouwhoogte of vloerbelasting. En natuurlijk je budget. Binnen die grenzen werken we samen aan een stand waar iedereen voor stopt.

 

RECLAME

Een professionele presentatie valt of staat met een goede belettering en keuze van communicatiemiddelen. Slogans, foto’s en quotes spreken pas echt als ze op de juiste hoogte staan, in het goede formaat en worden ondersteund door een deskundig ontwerp of design. Als je je bedrijfsnaam of logo communiceert, moet het ook van een afstand leesbaar en herkenbaar zijn. En uiteraard de juiste boodschap overbrengen.

Dat geldt voor de belettering van je gevel of beurswand, maar niet minder voor de presentatiebalie in je stand of showroom. Of de banier naast de voordeur. Als jij weet wat je wilt communiceren, adviseren wij binnen het budget over de juiste middelen. Daarna maken we een aantal creatieve voorstellen voor kleurgebruik, formaten en lettertypes. Dat baseren we op je eigen huisstijl of we ontwikkelen een geheel nieuw ontwerp. Hoe dan ook; een opvallend ontwerp met een strak beletterd logo en een slogan die eruit springt.

Ga naar de website