fbpx
september 11, 2014

ref. Roga Makelaars

Roga Makelaars, Breda

Roga Makelaars is een gerenommeerd en professioneel opererend makelaarskantoor dat al 28 jaar vertrouwd is met alle facetten van de vastgoedwereld. Mede dankzij grote deskundigheid en een solide reputatie is er sprake van een groeiende kring van tevreden relaties. Zij vertrouwen hun belangen zonder aarzeling toe aan de specialisten van Roga Makelaars. Commercieel vastgoed, nieuwbouwprojecten, bestaande bouw, taxaties en deskundig advies over zaken als onteigening, erfpacht of bouwkundige inspecties zijn bij Roga Makelaars in juiste handen. Zonder het zakelijk aspect uit het oog te verliezen heeft het management altijd gekozen voor een menselijke aanpak waardoor klanten zich al vanaf de eerste kennismaking op dit adres thuis voelen.

De werkwijze van Roga Makelaars wordt gedragen door grondige kennis van de markt. De expertise daarvoor is bij ons ruimschoots aanwezig. Roga Makelaars bemiddelt, begeleidt en adviseert bij koop en verkoop van zowel nieuwbouw projecten als bestaande bouw in en rond de gemeente Breda.

Een groeiende kring van tevreden relaties bewijst dat een menselijk en klantgerichte benadering op prijs wordt gesteld. Daarnaast leiden deskundigheid en het daadwerkelijk meedenken in de regel tot gewenste resultaat.

Tevens is Roga Makelaars lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen), waardoor wij ons hebben geconformeerd aan landelijke afgesproken richtlijnen die voor u een waarborg betekenen.

Bel Roga Makelaars gerust voor een vrijblijvend en open gesprek!

[youtube id=”T6qmkmpMDwg” width=”300″ height=”225″]

Bovenstaand het eindresultaat m.b.t. de projectie op de ruiten

U kunt de beeldkwaliteit via het tandwieltje aanpassen naar HD.

(bron: youtube, MB Security Systems)

Ga naar de website