MB SECURITY SYSTEMS

Wij werken met producten van onder meer:

  •  Paxton
  • Interlogix | Aritech
  • UTC Fire & Security

TOEGANG TOT UW PAND BEHEREN?

TOEGANGSCONTROLE

Toegangscontrole systeem laten plaatsen?

Toegangscontrole beschermt mensen, voorwerpen en informatie tegen ongeoorloofde toegang. Hiervoor zijn intelligente producten nodig die als componenten in systemen en processen kunnen worden geïntegreerd.

U kunt onder meer denken aan paslezers, vingerprint scanners, en codesloten. Wij bieden u innovatieve oplossingen aan die geautoriseerde personen een ongehinderde toegang mogelijk maakt en tegelijkertijd onbevoegde personen de toegang weigert. Samen met u stellen we een beveiligingsconcept op dat aan al uw eisen voldoet en gevoelige zones van uw bedrijf beschermt.

Enkele mogelijkheden zijn:

  • Toegang tot bedrijventerrein
  • Toegang tot bedrijfsgebouw
  • Toegang tot specifieke ruimten

Tevens kunt u d.m.v. een geïnstalleerd software pakket zelf personen aanmaken,verwijderen, de rechten aanpassen van uw toegangscontrole systeem.

Betrouwbaarheid van zowel het fabricaat als de installateur is een voorwaarde voor een probleemloos systeem. Wij werken hoofdzakelijk met Paxton, Interlogix | Aritech en UTC Fire & Security producten. Uiteraard kan MB Security Systems uit Etten-Leur deze installaties voor u vakkundig installeren en onderhouden. Heeft u een oudere installatie of een ander merk? Ook dit is geen enkel probleem.

Door het regelmatig volgen van diverse trainingen en cursussen proberen we zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op dit gebied.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, of op onderstaande button klikken.

ONS WERKGEBIED

MB Security Systems is onder meer werkzaam in:

Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek, Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Steenbergen, Dinteloord, Hoeven, Rucphen, Bergen op Zoom, Tilburg, Rijen, Kaatsheuvel, Standdaarbuiten, Rijsbergen, Zundert, Wouw, Halsteren, Made, Dorst, Dongen, Gilze, Hoogerheide, Goirle, Teteringen, Molenschot, Nispen, Terheijden, Oosterhout, Zevenbergen.

Bevindt uw woning e/o bedrijfspand zich niet in 1 van bovenstaande plaatsen? Geen probleem, we horen graag van u.