fbpx


Elektronische inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is maatwerk…

Een adequate alarm installatie is een goede basis voor het beschermen van uw eigendommen. Een goed inbraak | alarmsysteem zorgt ervoor dat u zich weer veilig voelt.

MB Security Systems biedt optimale flexibiliteit en biedt de juiste beveiligingsmaatregelen zodat inbraakpogingen worden gedetecteerd, geregistreerd en gemeld. Bent u op zoek naar een bedraad of draadloos inbraakbeveiliging systeem voor uw bedrijfspand en/of woning?

Dan is MB Security Systems voor u het adres.

Uiteraard maakt een beveiligings certificaat deel uit van onze professionele inbraak- en brand alarmsystemen.
Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Omdat de technologie niet stil staat kan men indien gewenst het alarm bedienen via een App op uw smartphone e/o tablet. Met deze app kunt u uw systeem onder meer in/uitschakelen, het geheugen uitlezen en d.

Betrouwbaarheid van zowel het fabricaat als de installateur is een voorwaarde voor een probleemloos systeem. Wij werken hoofdzakelijk met Jablotron, Aritech Interlogix UTC Fire & Security en Visonic producten. Dit om u zowel bedraad als draadloos de beste oplossing te bieden.

Ook voor zorgtoepassingen is een draadloos systeem uiterst geschikt. Ouderen kunnen d.m.v. één druk op de knop van een polsband of paniekdrukker familieleden waarschuwen indien men onwel is geworden of gevallen is.

Uiteraard kan MB Security Systems deze installaties voor u vakkundig installeren en onderhouden. Heeft u een oudere installatie of een ander merk? Ook dit is geen enkel probleem. Door het regelmatig volgen van diverse trainingen en cursussen proberen we zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op dit gebied.


JABLOTRON 100 | Enterprise

Professionele beveiliging was nog nooit zo eenvoudig. Uitbreidbaar, met afstandsbediening,

gemakkelijke instelbaar. En, het ziet er goed uit!

Tevens beschikt dit systeem over een zeer uitgebreide en gebruiksvriendelijke App voor uw Smartphone en zelfs Smartwatch, u kunt het systeem zelfs beheren via de Cloud… kortom zeer gebruiksvriendelijk.

De JABLOTRON 100 | Enterprise is een revolutionair draadloos systeem voor de beveiliging van objecten. Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, enz. Het rapporteert onder meer inbraken, brand, medische problemen, overvallen, temperatuur en diverse andere risico’s.

Het systeem biedt tevens automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).

En dit alles met maar liefst 5 jaar garantie.

Demovideo Jablotron 100 (bron: Youtube | Jablotron | MB Security Systems)

Uw huis automatiseren?

Dat is vanaf nu mogelijk met de Jablotron SmartHub… Maak van je huis een SMARTHOME.

Dankzij de nieuwe Jablotron SmartHub zijn alle toonaangevende Home Automation merken nu te koppelen aan het Jablotron alarmsysteem. Meer dan 650 merken staan open voor een verbinding met Jablotron!

Veiligheid
De Smarthub vormt een brug tussen het alarmsysteem en de Home Automation koppelingen. Dankzij de intergrale structuur en bouw van deze oplossing is het onmogelijk om via één van de Home Automations het alarmsysteem te manipuleren. Geen enkele Home Automation kan de integriteit van het alarmsysteem beïnvloeden. Het alarmsysteem kan derhalve opgeleverd worden in de gewenste risicoklasse.

Productvideo (bron: Youtube | PG Security Systems)


UTC FIRE & SECURITY ATS ADVANCED

Het ATS Advanced beveiligingsysteem is de nieuwste serie alarmapparatuur van UTC Fire & Security (voorheen Aritech)

Dit is de merknaam van UTC Fire & Security. Het ATS paneel is een eenvoudig alarmsysteem met een grote stabiliteit en duurzaam. Het Aritech Advanced systeem is klaar voor de toekomst. Het systeem kan middels de Android en iOS App worden bediend met de smartphone. In combinatie met de PirCam kunnen ook foto’s van de melding worden bekeken.

De centrale is volledig Hybride waar door deze ook draadloos kan worden uitgevoerd. Deze centrale is zeer geschikt voor onder meer woningen en MKB bedrijven.

Demo film ATS Advanced:

(bron: Youtube | UTC Fire & Security | MB Security Systems)

Kijk ook eens op onze FACEBOOK pagina en geef ons een duimpje omhoog!!

Meer weten? neem dan contact met ons op.

Concurrerend, Betrouwbaar en Secuur, dat is MB Security Systems.