fbpx

Intercom Installaties

Heeft u een intercomsysteem voor uw kantoorgebouw, school, appartementencomplex, of privé-woning nodig?

Wij bieden video-intercom systemen voor de meeste gebouwen en situaties. Met een intercom al dan niet uitgebreid met videocontrole creëert u veiligheid doordat u degene bent die bepaalt wie er toegang krijgt tot uw pand.

In de huidige tijd bestaan er uiteraard ook digitale IP intercomsystemen die worden aangesloten op uw netwerk. Hierdoor bent u verzekerd van Full HD video beelden, de mogelijkheden hierin zijn dan ook eindeloos zoals bediening via een App op Smartphone e/o Tablet.

Het is belangrijk dat een intercominstallatie voldoet aan de gestelde eisen en wensen, gebruiksvriendelijk en bedrijfszeker is.
MB Security Systems heeft veel ervaring met (video) intercom, en verzorgt ook de service en het onderhoud ervan. Bij ons is uw installatie in goede handen!

Digitale Deurspion

De deurbel gaat, maar u verwacht geen bezoek tevens kan u niet zien wie er voor uw deur staat.

Veel mensen doen niet graag de deur open als ze alleen thuis zijn, vooral ‘s avonds. De digitale deurspion is daarom ook de oplossing om te zien wie er voor de deur staat voordat u daadwerkelijk de deur opendoet. De digitale deurspion vervangt het traditionele kijkgat in de deur. Op het LCD scherm aan de binnenzijde kunt u direct zien wie er aanbelt. En wist u dat het zelfs mogelijk is om een foto of filmpje te maken van degene die voor de deur staat? De digitale deurspion is er in verschillende soorten en varianten, zo is er is voor ieder wat wils. Kies de deurspion die het beste bij uw situatie past! Deze is eenvoudig op de plaats van een traditionele ‘mechanische’ deurspion te monteren.

 

Betrouwbaarheid van zowel het fabricaat als de installateur is een voorwaarde voor een probleemloos systeem. Wij werken hoofdzakelijk met Hikvision, Paxton, Comelit, Panasonic, Gira, Mobotix, en Urmet systemen. Dit om u zowel bedraad als draadloos de beste oplossing te bieden

Meer weten? neem dan contact met ons op.

Concurrerend, Betrouwbaar en Secuur, dat is MB Security Systems.