MB SECURITY SYSTEMS

Wij werken met producten van onder meer:

  •  Cisco
  •  TP-Link
  •  Ubiquiti
  •  Engenius

WIFI BEREIK VERBETEREN?

DATA | WIFI | NETWERK

WiFi bereik verbeteren? Netwerk is maatwerk en wordt afgestemd op uw woning e/o bedrijfspand…

Waar zouden we hedendaags zijn zonder internet? Bij MB Security Systems begrijpen we dan ook hoe belangrijk een goede en betrouwbare werking hiervan is.
Veel van de modem / routers die standaard geleverd worden door de providers hebben een slecht WiFi bereik. Dit kunt u enorm verbeteren door het plaatsen van zogenaamde WiFi extenders of accesspoints. Het doel van WiFi is tenslotte om overal in en rondom uw woning voldoende bereik van uw netwerk te hebben.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, of op onderstaande button klikken.

Op het gebied van netwerken kunnen wij u van dienst zijn van 1 aansluiting tot aan een geheel bedrijfsnetwerk. Ook voor telefonie, VOIP bent u bij MB Security Systems aan het juiste adres.

Betrouwbaarheid van zowel het fabricaat als de installateur is een voorwaarde voor een probleemloos systeem. Wij werken hoofdzakelijk met Ubiquiti, Cisco, TP-Link en Engenius producten. Dit om u altijd de beste oplossing te bieden.

Uiteraard kan MB Security Systems uit Etten-Leur deze installaties voor u vakkundig installeren en onderhouden. Heeft u een oudere installatie of een ander merk? Ook dit is geen enkel probleem. Door het regelmatig volgen van diverse trainingen en cursussen proberen we zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op dit gebied.

UBIQUITI

De UAP-AC access points van Ubiquiti zijn een populaire manier om uw woning of kantoor te voorzien van een volledige WiFi-dekking. In deze video bekijken we de populairste modellen uit deze range en geven we tips welk access point geschikt is voor welke situatie en omgeving.

Uw WiFi bereik aanzienlijk verbeteren, overal genoeg bereik? Kies dan voor de producten van Ubiquiti.

TP-LINK

De Deco serie van TP-Link zijn uitgerust met een Wi-Fi Dode Hoek Killer.

Ga plekken met een zwak signaal te lijf met een enkel Wi-Fi netwerk dat iedere hoek dekt met ononderbroken roaming, adaptive routing en de mogelijkheid zichzelf te herstellen. Niet meer zoeken naar een stabiele verbinding, of je nu in de kelder, garage of tuin bent.

Deco stations werken samen om een enkel draadloos netwerk te creëren. Je telefoon of tablet zal automatisch met de Deco verbinden die de snelste verbinding kan voorzien wanneer je je door je huis verplaatst. Dit zorgt voor een echte ononderbroken online ervaring. Ondersteuning voor IEEE 802.11r en 802.11k/v betekend dat het wisselen tussen Deco stations zo vloeiend verloopt dat je het niet merkt, zelfs tijdens het streamen.

Eenvoudig uw WiFi bereik verbeteren? Met de Deco van TP-Link is dit zeer simpel te realiseren.

ONS WERKGEBIED

MB Security Systems is onder meer werkzaam in:

Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek, Roosendaal, Oudenbosch, Oud Gastel, Steenbergen, Dinteloord, Hoeven, Rucphen, Bergen op Zoom, Tilburg, Rijen, Kaatsheuvel, Standdaarbuiten, Rijsbergen, Zundert, Wouw, Halsteren, Made, Dorst, Dongen, Gilze, Hoogerheide, Goirle, Teteringen, Molenschot, Nispen, Terheijden, Oosterhout, Zevenbergen.

Bevindt uw woning e/o bedrijfspand zich niet in 1 van bovenstaande plaatsen? Geen probleem, we horen graag van u.