Fam. Cleton, Breda

Bent u wel tevreden / niet tevreden over ons

Helemaal prima, dit was ook waarom we gekozen hebben voor MB Security Systems.

Hoe heeft u onze werkzaamheden mogen ervaren?

Goede voorlichting, Prettig contact en flexibele uitvoering van de werkzaamheden (zelfs in corona tijd).

Welk algemene cijfer zou u ons geven van 0 t/m 10?

Een dikke 8.

Arno, Etten-Leur

Tijdens de corona crisis had ik behoefte aan een goede internet verbinding overal in het huis. MB Security Systems heeft snel op mijn aanvraag gereageerd. De offerte was helder en er werden verschillende opties aangeboden, waardoor er keuze mogelijkheden waren n.a.v. mijn behoefte en budget. Daarnaast was MB Security Systems snel met de realisatie wat voor mij belangrijk was. Ook bij de technische tegenslag die er was tijdens het aanleggen bleef Michel naar oplossingen zoeken en werd de extra tijd die hiervoor nodig was niet in rekening gebracht. Ik ben zeer tevreden hoe de werkzaamheden zijn uitgevoerd en blij dat ik nu in mijn hele huis kan Skypen met verschillende computers tegelijk.

Veel succes  met je bedrijf en ik zal je zeker aanbevelen bij anderen.!

Jan-Hein Sloesen, Roosendaal

MB Security Systems hebben wij ervaren als een zeer betrouwbare partner in veiligheid. Met zeer deskundige adviezen heeft eigenaar Michel Brenters ons geholpen een goed veiligheidsplan te maken voor onze woning en bedrijf.
Vervolgens werden er heel netjes verschillende systemen aangelegd en ruim de tijd genomen om uit te leggen hoe alles functioneert.
We zijn erg tevreden over MB Security Systems vanaf het eerste contact tot de service en onderhoud, alles klopt!

Voor ons een dikke 10!