fbpx

Gerard en Anette

Wij hebben een Jablotron alarm en Hikvision camerasysteem aan laten leggen door MB Security Systems uit Etten-Leur.   Via mail hadden we informatie aangevraagd waar snel een reactie op kwam. Hier opvolgend is Michel bij ons langs gekomen om onze wensen en de mogelijkheden te bespreken. Uit dit prettige gesprek konden we opmaken dat Michel[…]

Ton en Loes

Wanneer u op zoek bent naar een (camera)beveiligingssysteem, zoek dan niet verder maar maak een afspraak met MB Security Systems. Wij hebben een camerabeveiligingssysteem laten plaatsen door Michel. Wij beoordelen de service en installatie met een 12 !. Vanaf het eerste contact met MB Security Systems hebben wij gemerkt dat Michel zich in deze markt[…]

Pei-Pei Pham-Liang

Michel is een bekwame professional die zijn afspraken goed nakomt en zijn werkzaamheden uitstekend uitvoert. Communicatie is zeer goed en het project is op zeer korte termijn afgerond. Ik ben zeer tevreden en beveel hem zeker aan! Dikke 10!

Ria van Gils

Michel heeft ervoor gezorgd dat het Networx NX8 alarm weer werkt en dat de registratie van de SMA zonnepanelen via internet is geregeld. Erg tevreden.

Joyce

Wij beoordelen de service van MB Security Systems met een 10   Michel is erg helder over de mogelijkheden die hij kan bieden, denkt mee aan goede oplossingen. Hangen van het systeem kon ook op de gewenste tijd en dag !! Dat is superservice. Zo konden wij met een gerust gevoel op vakantie. Zou zeker[…]

Jaap

Wij zijn zeer tevreden over MB Security Systems. Nette prijs, keurig geïnstalleerd en duidelijke uitleg. Kortom, een zeer fijne partij om zaken mee te doen.

Angelique

Michel heeft bij ons recent een draadloos alarmsysteem van Jablotron geplaatst. Dit alles is keurig verlopen vanaf de opname, offerte, installatie, uitleg. Zoekt u een beveiligingsinstallatie? Neem dan contact op met MB Security Systems in Etten-Leur. Kan Michel zeer zeker aanraden!

Dolf Bennik

Zeer tevreden over de snelle en goede service van MB Security Systems.

Freek Lambregts

Bedankt Michel voor de installatie Camera en beveiliging van het huis en de instellingen. Vooral de nazorg vind ik tot nu toe geweldig.